Creatie & GRAFICA Publicitara

Urmareste-ne!

Design de identitate

Home Servicii Design de identitate

Identitate vizuala – de ce este importanta?

Identitatea vizuala este primul element cu care interactioneaza publicul. Cu cat este mai simplu, mai clar, mai puternic, cu atat va fi mai usor pentru public sa inteleaga brandul si sa il indrageasca. Logo-ul, fonturile, culorile sunt elementele pe care le pastrezi in minte despre un brand, alaturi de nume. E important ca ele sa fie relevante si sa participe activ la atingerea obiectivelor organizatiei

Serviciile oferite

Imbunatatire sau creare identitate vizuala prin:

Logo

Realizare logo profesional

Materiale publicitare

Design grafic complet pentru alte materiale publicitare, cum ar fi: brosuri, flyere, roll-up-uri, bannere etc

Carti de vizita

Design grafic pentru carti de vizita

Creare design site web

Creare design site web
Lansati sau functionati deja ca o afacere si nu aveti un LOGO profesional si reprezentativ? Identitatea Vizuala a afacerii este invechita sau are nevoie de un refresh, astfel incat sa se incadreze in tendintele actuale? Este nevoie de un Rebranding? Un Brand are nevoie sa fie usor de recunoscut si sa contina elemente vizuale unice. Te-ai gandit ca aceste lucruri se pot obtine doar lucrand cu profesionisti?

solicita o oferta

0770 276 889

Ai intrebari?
WhatsApp!

0770 276 889

Graficescu

Realizez design pentru meniuri personalizate, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc.
Contact