Creatie & GRAFICA Publicitara

Urmareste-ne!

slider bg Despre Graficescu Contact
Despre Graficescu

Din 2008

Numele meu este Ionut, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta.

Graficescu este un proiect realizat de Sandu Ionut. Primele proiecte au fost inceput in 2008, la inceput lucrand ca freelancer dupa care am lansat www.sanduionut.ro urmand ca apoi sa realizez  in 2018 Ionuvich.com (pagina de visual artist) cat si Pixvandal.com (Stock photography) si in cele din urma Graficescu.ro Am aparut in perioada in care nu existau foarte multe siteuri in internetul romanesc si am crescut odata cu acesta. Am incercat sa tin pasul cu tot ce este nou, sa privesc mai mult exemplele internationale in materie de grafica si design si sa le folosesc in proiecte mele.

Daca ar fi sa punctam unul dintre obiectivele mele generale, acela ar fi cu siguranta garantarea celor mai bune servicii pentru clientii mei. Avem o gama variata de servicii pentru ca am dorit intotdeauna sa ofer solutii complete clientilor.

340

Clienti fericiti

560+

Elemente grafice

411

Afise realizate

1123

Proiecte complete

Graficescu

Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor
Web Design
80%
Grafica
85%
Fotografie
70%
Ilustratii
80%
Servicii si experienta

De ce sa alegi Graficescu?

O simpla idee pe care o impartasiti poate fi transformata, intr-un proiect de mare succes. Graficescu activeaza in mediul online de mai bine de 10 ani iar acest detaliu poate face diferenta. Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare si abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor care imi vor solicita serviciile pe viitor. Aceasta dedicare provine din dorinta mea de a fi tot timpul mai bun, tot timpul cu un pas inaintea tuturor!

Sandu Ionut
Grafica si WebDesign
Ionuvich.com
Grafica si WebDesign
Pixvandal.com
Grafica si WebDesign